Nom José Vte. Sebastiá Ferrer
Especialitat Trompa i Cap departament vent metall
Formulari de contacte
Horaris
Horari de tutoria Dimarts 20'00 h. (Per sol·licitar una tutoria es pot utilitzar el formulari de contacte)
Galería d'imatges  

Biografia:

Jose Vicente Sebastià Ferrer va néixer un 7 de juny a Catarroja (València). Comença a estudiar música als 9 anys al seu poble de la mà de Salvador Chuliá Hernández, continuant al Conservatori de València amb D. Santiago Sansaloni i DJ Carbonell els de solfeig, i amb D. José Rosell Pons i D. Juan josé Llimerá els de trompa, obtenint la Titulació Superior de Música en aquesta especialitat l'any 1987. Aquest mateix any va aconseguir per concurs - oposició la plaça de professor de música en l'especialitat de trompa al Conservatori de València.

Ha assistit a nombrosos cursos nacionals i internacionals per ampliar coneixements, de trompa amb Francis Orval, Vicente Zarzo (trompa natural), Francisco Burguera, Peter Francomb i Radovan Vlatkovik, i de Música de Cambra amb grups com Albion Ensemble i Nash Ensemble.

Al llarg de la seva carrera ha col·laborat amb múltiples Orquestres (Barcelona, Bilbao, Valladolid, València, Simfònica d'Orient-Cuba ....) I Bandes Municipals (Soria, Saragossa ...) i ha format part de diverses agrupacions de cambra (Quintet de Vent "mediterrani "i" Francesc Costa ", Ensembles de Cambra" Pro-Música Instrumentalis Ensemble "i" Mare Nostrum "... ..)

Des de l'any 1990 és professor titular de l'assignatura de trompa al Conservatori de Música de Torrent. En l'actualitat més de l'ensenyament col·labora regularment amb diverses agrupacions musicals i bandes de música i és trompa habitual de l'Orquestra Ciutat de Torrent.

"... i que quedin batalletes per explicar durant molts anys .............