Nom Miguel Llopis Ramón
Especialitat Flauta travessera i Secretari
Formulari de contacte
Horaris
Horari de tutoria Dilluns 19'00 h. (Per sol·licitar una tutoria es pot utilitzar el formulari de contacte)
   

Biografia:

Natural de la Pobla de Vallbona, on inicia els estudis de música. Va estudiar flauta al Conservatori Superior de Música de València amb E. Fores i Mª. Dolors Tomas.

De 1989 a 1993 va estudiar amb Anada Ribera a Paris. Va ser becat per Musica 92, al mateix temps va realitzar cursos de perfeccionament amb Vicent Prats, Magdalena Martínez, R. Guiota, J.Oliver ...

Va realitzar un Màster en Estètica i Creativitat Musical organitzat conjuntament per la Universitat de València i el Conservatori Superior de Música de València.

El seu interès per la música de cambra l'ha portat a col·laborar amb diferents tipus d'agrupacions, abastant des de la música barroca a la contemporània.

En el camp de la música simfònica ha col·laborat amb l'Orquestra de València, Orquestra Simfònica del Mediterrani, Simfònica de València, Orquestra Simfònica de Madrid.

És flauta solista de Turiae Camerata i col·labora assíduament com flautí amb l'Orquestra de Cambra Joaquín Rodrigo (Direcció-Concertino Agustin León Ara), amb la qual ha participat en els enregistraments de: Obres per a orquestra de cambra "Joaquin Rodrigo" (EMI-Classics ) i "'EL Resplendor de la Guitarra".

Ha participat com a professor en els cursos de perfeccionament musical de: Montroi, Catarroja i Cullera.

Des de 1992 és membre del Quintet de Vent Lopez Chavarri amb el qual ha realitzat una gran tasca de difusió de la música per a aquesta formació, com pedagògica realitzant concerts per a escolars.

En l'actualitat ocupa la plaça de professor de flauta del Conservatori Professional de Música de Torrent i solista de l'Orquestra Ciutat de Torrent.