Nom David Antich Albuixech
Especialitat Flauta de bec i Cap d'Estudis
Formulari de contacte
Horaris
Horari de tutoria Dimecres 19'00 h. (Per sol·licitar una tutoria es pot utilitzar el formulari de contacte)
   

Biografia:

Naix a Benifaió l'any 1969. Inicia els seus estudis musicals al si de La Societat Artístic Musical d'aquest poble, on comença a estudiar la flauta travessera. Després continua els seus estudis als conservatoris de Carcaixent, València i finalment al Conservatorio Superior de Música de Múrcia, on obté el títol superior de flauta travessera amb Manuel Guerrero i Francisco Cayuelas. Al 1991 comença els estudis de flauta de bec en aquest conservatori. Obté el títol superior d'aquesta especialitat en 1996 sota la direcció del mestre Agostino Cirillo, obtenint les màximes qualificacions i diversos premis i mencions.

Paral·lelament als seus estudis realitza cursos d'especialització de Música Antiga i Barroca arreu de l'estat espanyol i a països de la Unió Europea amb professors com Ricardo Kanji, Aldo Abreu, Bart Coen i Josep Maria Saperas. Es forma al camp de la pedagogia musical amb la influència del sistema Kodàly amb Diego Ramón, i amb altres mètodes d'ensenyament musical alternatiu que desemboquen en la creació de l'Escola Municipal de Música Kodàly de Meliana, centre que dirigeix des de fa anys.

Com a concertista de la flauta de bec realitza gires de concerts per Espanya, França, Bèlgica, Anglaterra, Holanda, Itàlia, Alemanya, Croàcia, Rumania, Polònia, Tunísia, Marroc, Egipte i Brasil actuant en cicles i festivals de música antiga i barroca baix el patronatge de diverses institucions públiques i privades amb la Capella de Ministrers.

Ha enregistrant 15 discs de música Medieval, del Renaixement i del Barroc ibèric amb la Capella de Ministrers, sent algunes d'aquests enregistraments reconeguts i premiats per la crítica internacional i en revistes. Realitza enregistraments per a Catalunya Radio, RNE,TVE i TVV, així com per a diverses ràdios i televisions europees, llatinoamericanes i nord-africanes. És membre fundador de "La Fontegara" i del "Ensemble Castello" actua regularment amb grups de música antiga (Capella de Ministers, Orquesta Barroca de Murcia, Orquestra Barroca La Dispersione, Orquestra Barroca de la Comunitat Valenciana, etc). Darrerament ha treballat amb companyies de dansa contemporània (El Lamento de Tristano, amb Lais dansa- Toni Aparisi) i en espectacles teatrals (Cancionero de Palacio, amb Àlex Rigola, Las comedias bárbaras, amb Bigas Luna, Els viatges del Tirant, amb Juli Leal), tot cercant noves vies d'expressió musical.

És professor de flauta de bec al Conservatori de Torrent i a l'Escola de Música Kodaly de Meliana. Així mateix imparteix cursos de formació del professorat (CEFIRE, cursos d'estiu de pedagogia musical de Sogorb) per a la Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana, i per a altres institucions com l'Institut del Teatre de Barcelona.