Nom Francisco J. Vanaclocha Lluch
Especialitat Fagot.
Formulari de contacte
Horaris
Horari de tutoria Dimarts 17'00 h. (Per sol·licitar una tutoria es pot utilitzar el formulari de contacte)
   

Biografia:

Naix a Carlet, molt prompte comença els estudis de fagot amb Vicent Campos Vivó. Realitza els estudis de grau Superior al Conservatori “Joaquim Rodrigo” de Valéncia amb Miguel Enguidanos Arasteny obtenint la qüalificació de Matricula d’honor. Poc després amplia els seus estudis amb Juan Sapiña Riera.

Es perfecciona realitzant cursos amb Sergio Azzolini, Gustavo Nuñez, Enrique Abargues i en especial amb Marco Postinghel.

A la fase interpretativa ha col·laborat amb la Banda Municipal d’Albacete, Banda Municipal de Valencia, l’Orquestra Simfónica de les Illes Balears, Orquestra de Cambra de Menorca, Orquestra Reina Sofia, Orquestra Filarmonia de Galícia, Grup instrumental de Valencia, Orquestra Simfònica de Valencia, Orquestra Simfònica d’Alacant, Orquestra de Cambra de l’Empordà, Orquestra de Valéncia entre altres i a la actualitat pertany a l’Orquestra Ciutat de Torrent.

A la fase docent a sigut professor al Conservatori Superior “Oscar Esplà” d’Alacant desde l’any 1999 fins 2002.
Desde l’any 2002 es Funcionari de Carrera per oposició realitzant la tasca docent al dia de hui al Conservatori Professional de Música de Torrent.

També cal dir que a l’actualitat realitza els cursos de Doctorat en Música per la Universitat Politècnica de Valéncia, i el Curs de Postgrau al Conservatori Superior d’Aragó amb Stefano Canuti.