Nom Enrique Llorens Vallés.
Especialitat Vicedirector, violí i coordinador de música de cambra.
Formulari de contacte
Horaris
Horari de tutoria Dimarts 17'00 h. (Per sol·licitar una tutoria es pot utilitzar el formulari de contacte)
   

Biografia:

Nascut a Girona, comença els estudis de violí de la mà del seu avi i els continua en els conservatoris de València i Múrcia, on obté el Títol Superior amb el catedràtic Joaquín Palomares.

Ha realitzat cursos d'especialització de violí amb Agustín León Ara, Mark Lubotsky, Christophe Guiot, etc L'any 1998 va ser becat per assistir al curs de Quartet de Corda que imparteix Piero Farulli (Quartetto Italiano) a l'Accademia Musicale Chigiana, a Siena (Itàlia). Ha tocat com a solista amb l'Orquestra de Cambra de la Universitat de València, i amb l'orquestra barroca La Dispersione. Ha col · laborat amb agrupacions com l'Orquestra de València, Grup Instrumental de València, Turiae Camerata, Orquestra Simfònica de València, Sinfònic Orquestra del Mediterrani, Orquestra Ciutat de Torrent, San Luis Obispo Symphony Orchestra (EUA), etc

Amb posterioritat als estudis de violí realitza estudis de Musicologia a la Universitat Autònoma de Barcelona, on obté Premi Extraordinari de Llicenciatura i és becat per desenvolupar el seu treball d'investigació sobre la música policoral al segle XVII a la Californian Polytechnical University, sota la direcció del Dr Craig H. Russell.

En el camp de la interpretació històrica ha rebut classes d'Isabel Serrano, i ha realitzat cursos amb Catherine Girard (La Petite Bande) i Olivia Centurioni (Ensemble 415). És membre per oposició de l'Orquestra Barroca de Xàtiva, i col · labora habitualment amb grups dedicats a la interpretació històrica com Capella de Ministrers, Estil Concertant, Els Músics de la seva Altesa, Orquestra Barroca Catalana, La Dispersione, etc

Com a formador, ha col · laborat en el staff de professors de l'Orquestra Filharmònica de la Universitat de València, i ha impartit cursos de formació en informàtica musical per al professorat en els CEFIRE (centres de formació de professors) de València i Castelló, així com en Conservatori de Torrent. Actualment és professor titular per oposició al Conservatori Professional de Música de Torrent, en l'especialitat de Violí i Música de Cambra, a més d'ostentar el càrrec de vicedirector del Centre.