valencià / castellano
 
Programació cultural 2010-2011
Donant la nota
           
 
  • El proper dissabte 14 de maig, de 13 a 14h, s'emet DONANT LA NOTA, el programa radiofònic que des de fa sis anys produeixen i realitzen els alumnes de Periodisme Musical del Conservatori Professional de Música de Torrent. En aquesta ocasió el programa s'ha enregistrat en LP.PUNTO RADIO (92.00 FM), dins de l'espai radiofònic de "Les nostre bandes de música", gràcies a la gentilesa d'Octavio Hernández i dels responsables de l'emissora.
  • RECORDEU: el 14 de maig, a les 13h., teniu una cita amb la ràdio en LP.PUNTO RADIO (92.00 FM). Els continguts que ofereix el program d'enguany són molt interessants:
    - Un repàs a l'agenda cultural i acadèmica del conservatori.
    - Un col·loqui sobre les opcions formatives dels ensenyaments musicals i els perfils professionals que reclama el mercat laboral actual, moderat per Rafael Polanco i en el que participen Pasqual Pastor i Manuel Tomás.
    - "Exalumnes del CPMT pel món", una secció composta per tres entrevistes amb tres alumnes que abans estudiaven al nostre centre i ara continuen la seua formació musical a l'estranger: Almudena Arribas (viola, en Groningen-Holanda), Andrea Berbegal (piano, en Manchester-Anglaterra) i Emilio Almenar (trombó, en Berlín-Alemanya).
  • També podreu escoltar alguns fragments dels últims enregistraments musicals en els quals han participat Jorge Orozco i David Antich, professors del CPMT.